Журналіст та коментатор Ігор Циганик у програмі «Циганик LIVE» розповів про матч «Динамо» з «Оболонню».

– У першому таймі перевага мала «Оболонь». Вони подали дев’ять кутових. «Динамо» один. Ударів було більше господарів. «Оболонь» вийшла на матч із фантастичним бажанням, створила достатню кількість моментів. Вони забили гол. У цьому матчі я маю багато питань, але не до арбітра, а до VAR.

Я переглядав купу епізодів. Спочатку забиває «Оболонь», а потім Ванат. Перший гол скасовується, а другий зараховується. Епізоди ідентичні. Де там була ця міліметражна система, я не розумію. По першому голу «Оболоні» у мене дуже багато питань. Покажіть цей VAR, щоб усі глядачі розуміли. А так залишається якась таємниця.

Виходить, що замість того, щоб вигравати 1:0, «Оболонь» почала програвати 0:1. А тут уже позначився клас футболістів «Динамо». Хоча проблеми були. Захист киян зіграв просто бездарно. Так грати просто не можна. «Оболонь», новачок Прем’єр-ліги без яскравих персонажів створила таку кількість моментів… Що чекати від «Аріса»? З «Минаєм» були проблеми у центрі оборони, зараз теж. Тренерський штаб киян усе розуміє та думає про нового центрального захисника.

Два пенальті у матчі були. За можливим пенальті у ворота киян у мене є питання. VAR навіть не втручався у той епізод. А ось пенальті у ворота «Оболоні» були. Це наслідок браку майстерності захисників «Оболоні». Червона картка гравцю гостей – дві жовті картки були. Симпатiя арбітра до «Динамо» простежувалася, але не в ключових моментах.