Трансферна сага з 22-річним форвардом лондонського “Арсеналу” та збірної США Фоларіном Балогуном, який провів потужний минулий сезон в оренді у французькому “Реймсі”, набирає обертів.

Головний тренер “канонірів” Мігель Артета не розглядає Балогуна, який влітку забив один гол у двох матчах за збірну США, як опцію для посилення атаки, однак лондонський клуб не має наміру відпускати Фоларіна за безцінь. І це – погана новина для міланського “Інтера”, який зробив форварда однією з головних трансферних цілей цього літа. Ідея “неро-адзуррі” полягає в тому, щоб Балогун замінив Ромелу Лукаку, який повернувся в “Челсі”, але “Інтер” не може заплатити необхідні 50 мільйонів, а сума в 35-40 мільйонів євро не влаштовує “Арсенал”.

Раніше “Арсенал” уже відмовив “Монако” у продажу Балогуна – пропозиція монегасків, мабуть, також не влаштувала “канонірів”. Це одночасно означає, що лондонський клуб має намір продати форварда дорожче, і те, що в “Інтера” є конкуренти в боротьбі за нападника. Раніше “неро-адзуррі” проґавили варіант із Джанлукою Скамаккою – італійський форвард “Вест Гема” обрав “Аталанту”. І обійшовся приблизно в половину вартості Балогуна,.nt