Дуже непроста гра для “Чернігова”, адже до них завітав один із головних фаворитів сезону “Інгулець”. Підопічні Лупашка у стартовому турі розгромили “Полтаву” – 5:0, а потім не основним складом переграли “Металург” – 4:3. Колектив із Чернігова чемпіонат розпочав вольовою перемогою над “Діназом”, але у Кубку прогнозовано поступився “Лівому берегу”.

Перша ліга, 2-й тур.

Чернігів – Інгулець Петрове 0 : 2.

0 – 1. Сітало – 12.

0 – 2. Богунов – 84.

Нереалізований пенальті: Квасов, 84 (воротар)

“Чернігів”: Ширай, Ментей (Давиденко, 87), Зенченко, Романченко, Шумило, Кривобороденко, Сердюк, Бибік, Пінчук (Федосов, 65), Посмашний (Безгубченко, 87), Койдан (Хомич, 79)

“Інгулець”: Паламарчук, Мельничук (Ченбай, 90+2), Малиш, Шершень, Сидоренко, Кольцов, П’ятов, Запорожець (Богунов, 74), Козиренко (Резепов, 90+2), Козак (Місержи, 74), Сітало (Квасов, 62)

Попередження: Ментей, 11, Бибік, 70, Кривобороденко, 77 – Квасов, 64

ФК “Чернігів” пропускає голи у Першій лізі впродовж рекордних для клубу 10-ти ігор – 17 голів, а на своєму полі 6 ігор підряд – 8 голів. Безпрограшна клубна рекордна серія “Інгульця” у Першій лізі триває 14 ігор: 9 перемог та 5 нічиїх.

Господарі вже у дебюті продовжили свою пропускну серію. Мельничук подав зі штрафного, а П’ятов головою пробив у дальній кут – 0:1. Проте, на повторі було помітно, що останнім до м’яча доторкнувся Сітало. Підопічні Чорного контролювали м’яч, але просунутися вперед не могли. Петровці впевнено грали за рахунком, але не ризикували. На жаль, моментів у першій половині зустрічі було обмаль.

У другому таймі “Інгулець” не дозволив “Чернігову” змінити сценарій, до того ж свої корективи внесла злива. Зрештою гості змогли закріпити перевагу під кінець поєдинку. Арбітр призначив пенальті за гру рукою. Квасов із позначки не зміг переграти Ширая, але Богунов, який раніше вийшов на заміну, першим був на добиванні.

0:2 – “Інгулець” здобуває свою другу перемогу з початку сезону, підтверджуючи статус фаворита чемпіонату.