Господарі поки що не вражають на старті сезону. Поразка від “Карпат” очікувалася, а ось розгром від “Скали 1911” у Кубку шокував багатьох. “Епіцентр” двічі переграв “Металіст”, тому підопічні Нагорняка зараз у хорошому настрої, але до гри питань багато.

Перша ліга, 2-й тур.

Хуст – Епіцентр Дунаївці 0 : 1.

0 – 1. Гірний – 12.

У Хусті місцева команда приймала “Епіцентр”. Для підопічних Циткіна це була дебютна домашня гра в Першій лізі. “Епіцентр” обходиться без нічиїх у Першій лізі впродовж рекордних для клубу 8-ми ігор: 3 перемоги та 5 поразок. Дві за тиждень перемоги над “Металістом” мали додати позитивних емоцій підопічним Нагорняка.

Гості вже в дебюті відкрили рахунок. Після прострілу Стеня невдало зрізав м’яч Тихненко, а Гірний спокійно забив у порожні ворота. За рахунком колектив із Кам’янця-Подільського грав впевнено. Було помітно, що підопічним Циткіна не вистачає майстерності на рівні Першої ліги. У бажанням футболістам “Хуста” не вдімовиш, але з конструктивом у завершальній третині поля суттєві проблеми. Варто відзначити командну гру гостей. У компенсований час Приходько міг рятувати “Хуст”, але пробив у поперечину. У підсумку, “Епіцентр” все ж зміг втримати мінімальну перевагу у рахунку.