Новачок іспанської Понферрадіни центральний захисник Алан Ауссі згадав свій період в академії київського Динамо. Він переходив туди із Шахтаря.

Колишній центральний захисник Динамо Алан Ауссі в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» розповів про свій період у академії київського клубу.

«На жаль, в Динамо я зустрів не дуже добре відношення до себе. З гарного боку можу виділити тільки реабілітологів Сергія та Володимира, ще масажистів та на той час головного лікаря в командах U-21 та U-19.

Від них я бачив добро в складні хвилини».

Також новачок іспанського клубу Понферрадіна вирішив не розкривати прізвища вищеназванних реабілітологів.

«Я гадаю, кому треба – ті зрозуміють», – сказав Ауссі для «УФ».

Захисник був в академії Шахтаря два рази: 2008-2013 та 2014-2017, а вже на початку 2018-го став гравцем Динамо, якому належав до цього літа. Сезон 2019-2020 футболіст провів в оренді у чемпіонаті Чехії в клубі Ліберець: два матчі З 2020-го по кінець 2021 року захисник грав у білоруському Торпедо на правах оренди: 28 поєдинків, три гола та один асист. З 2022-го по 2023 роки Ауссі виступав у Вересі та вірменському Пюніку: чотири гри за клуб із Єревану. Ексгравець молодіжних збірних України підписав контракт із Понферрадіною до 2024 року. Ця команда за підсумками минулого сезону вилетіла із Сегунди і цей рік проведе у третьому іспанському дивізіоні.