Легендарний український воротар Андрій Пятов поділився думками щодо свого прощального матчу.

Цього літа стало відомо про те, що Пятов офіційно завершив свою професійну кар’єру та приєднався до тренерського штабу Патріка ван Леувена в донецькому «Шахтарі».

Тим не менш, на Пятова чекає прощальний матч. Він відбудеться 6 серпня, коли «Шахтар» та «Тоттенгем» проведуть благодійний матч на підтримку України в Лондоні.

Напередодні Пятов розповів, чи готовий він до того, що цей матч буде для нього останнім у кар’єрі.

«Я ж це вже прийняв. Я навпаки радий, що в мене є така можливість, провести прощальний матч, та й ще в Англії проти «Тоттенгема», вийти на 5-10 хвилин, зіграти, подякувати хлопцям, а потім йти на лаву тренерів і підказувати їм вже в новій ролі (сміється).

Я вам скажу, що я не міг уявити, що в збірній буду так класно завершувати кар’єру. Як ви пам’ятаєте це було у грі з Вірменією, де мене проводжав увесь стадіон, вся команда підкидала мене до гори. Це для мене дуже багато значить. Я вдячний хлопцям, що вони мене так підтримали, одягнули ті футболки навіть, вдячний Олександру Петракову, що дав можливість зіграти офіційний матч.

А тепер клуб дає мені шанс красиво завершити. Це мало кому вдається, і я цьому дуже радий», — розповів легендарний футболіст в інтерв’ю XSPORT.