Відомий український спортивний журналіст Ігор Линник поділився своїми враженнями від гри київського «Динамо» за підсумками двох стартових матчів чемпіонату України сезону-2023/24. Нагадаємо, «біло-сині» спершу обіграли «Минай» (4:1), а потім — «Оболонь» (4:2).

«Історія футболу знає чимало команд, які сповідували девіз: ми заб’ємо скільки захочемо, а суперники нам — скільки зможуть. Практично всі такі спроби мали красивий і видовищний вигляд, але призводили до фіаско.

Київське „Динамо“ на початку нового сезону схоже саме на таку команду. Її атакувальний потенціал — на рівні УПЛ — значний, але навіть на такому рівні оборона цієї команди не витримує жодної критики. За всієї поваги до суперників, пожежа в тилах „Динамо“ виникає регулярно, на рівному місці, з нічого, у будь-якому поєднанні центральних захисників, що змінюються.

Очевидний дисбаланс, звісно ж, проявиться під час сезону за допомогою недобору очок та інших турнірних втрат — якщо проблему не буде вирішено оперативно. Можливо, через придбання хоча б одного класнішого центрбека або переведення в центр оборони Бражка чи Сидорчука… Тренерському штабу видніше.

Але на глиняних ногах колосу не встояти!», — написав Линник на своїй сторінці в соціальній Facebook.