Срібний призер УПЛ минулого сезону та бронзовий призер молодіжного Євро 2023 Олександр Назаренко — новий гравець ФК «Полісся».

– Я давно знав, що «Полісся» цікавиться мною і є можливість продовжити мою кар’єру саме в цьому клубі. Мені подзвонив президент клубу і запропонував мені перейти до «Полісся». Я сказав: чому б і ні, амбітна команда. Всі бачать на якому рівні зараз «Полісся», команда добре грає, зробили таку базу. Створені всі умови, щоб досягнути тих цілей, які поставлені перед командою.

Я почав слідкувати за «Поліссям» ще коли Усик дебютував на зимовому турнірі. І з того часу я почав слідкувати за цим проєктом. Я б сказав, що «Полісся» — це «вовки», команда дуже амбітна та перспективна, хороші футболісти зібрані. І є все для того, щоб досягнути тієї планки, яку ставить перед собою клуб.

Знаходячись тут, в клубі, перебуваючи, так би мовити, у цій тарілці, я відчуваю, що клуб може здобути дуже добрі результати і, як мінімум, потрапити в першу п’ятірку. Думаю, що це буде тяжко, але це цілком реально. Я сподіваюсь, що футбольний клуб «Полісся» може це зробити.