Головний тренер “Руху” Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу 2-го туру УПЛ проти “Ворскли”.

“Треба забути перемогу над “Зорею” і рухатися далі. Звичайно, приємно, що перемогли бронзового призера. Але попереду у нас складні матчі. “Ворскла” – дуже якісна та хороша команда. Тому ми відповідально підходимо до цієї гри.

Важко сказати, чи дасть нам єврокубкова гра “Ворскли” у четвер перевагу. Це серйозна команда, представниця України на євроарені. Вони знають, як грати двічі на тиждень. Тому я не думаю, що ми матимемо суттєву перевагу. Ми готуємось у звичайному режимі до серйозної гри. Це не відрізняється від того, що ми робили раніше. Ми не змінюватимемо наш план.

У матчі проти “Зорі” далася взнаки психологія молодих гравців, особливо це було помітно в першому таймі. Треба бути впевненішим, не боятися брати на себе відповідальність. Я вірю в цю команду та у цих хлопців. І я впевнений, що вони постійно прогресуватимуть. Тому вони мають і через такі проблеми пройти.

Все залежить не від одного гравця, а від колективу. Важливо, щоб усі підходили до гри у оптимальному стані. Але все одно – хтось більше турбується, а хтось менше. Минулий матч продемонстрував, що важливими є і фізичні кондиції гравців. Завдяки гарній функціональній підготовці вдалося одержати результат”, – сказав Пономарьов.

Нагадаємо, що матч “Рух” – “Ворскла” відбудеться у неділю, 6 серпня, і розпочнеться о 19:00.