Матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між датським Копенгагеном та ісландським Брейдабліком став справжньою драмою для двох людей.

Мова про 18-річного форварда датського клубу Оррі Оскарссона та 49-річного наставника ісландців Оскара Храфна Торвальдссона.

Справа в тому, що Оскарссон – син Торвальдсона. Своєю кар’єрою та становленням Оррі завдячує батькові. Торвальдссон під час перебування головним тренером Гроти випускав тоді ще 13-річного сина в чемпіонаті країни. Через три роки Оскарссон перейшов до академії Копенгагена, та й сам Оскар вирушив на підвищення, очоливши Брейдаблік, з яким минулого сезону виграв чемпіонат країни.

Через три роки батько та син знову зустрілися. Тепер у різних клубах, у матчах кваліфікації Ліги чемпіонів. І треба ж було такому статися, що саме Оскарссон став справжнім героєм поєдинку у відповідь. Оррі оформив хет-трик за 11 хвилин, якщо не брати до уваги перерву, фактично визначивши розгромну перемогу Копенгагена і вибивши команду батька з турніру.

Цей хет-трик став для Оскарссона першим у кар’єрі. І одразу на такому рівні, і в такому матчі. Ну а Копенгаген, який Брейдаблік обіграв двічі (2:0 – у першому матчі та 6:3 – у другому) у третьому раунді кваліфікації зіграє із празькою Спартою.