В ніч на 3 серпня в американському Орландо за присутності 63 тисяч глядачів товариський матч зіграли “Ювентус” та “Реал”.

Після поразки від “Барселони” в товариському Ель Класіко Карло Анчелотті повернув до основи ветеранів – Крооса та Модріча. Але це не вберегло “Реал” від дуже швидкого голу. Вже на першій хвилині туринці розкатали захист вершкових і після удару в стійку Мойзе Кін добив м’яч фактично у порожні ворота. А на 20-й хвилині дебютний гол за Стару Синьйору забив син Джорджа Веа Тімоті.

Зрозуміло, що “Реал” не міг здатись та рано. Ще до перерви Вінісіус Жуніор один гол відіграв – гросмейстерський пас віддав Кроос, а бразилець втік від захисника та реалізував вихід один на один. Мадридці постійно безупинно атакували, але часто не влучали в ціль та й надійно грав спочатку Щенсни, а потім Пінсольо. Зрештою, перед фінальним свистком “Реал” ще й пропустив контратаку, яку завершив Влаховіч.

Нагадаємо, що для “Реала” це вже четвертий контрольний поєдинок. Раніше вершкові обіграли “Мілан” та МЮ, але програли “Барселоні”. “Ювентус” перед цим обіграв “Мілан” по пенальті.

Товариський матч

2 серпня. Орландо. Camping World Stadium, 63 503 глядачі

“Ювентус” – “Реал” 3:1

Голи: Кін 1, Веа 20, Влаховіч 90+5 – Вінісіус Жуніор 38