Сьогодні, 2 серпня відбуваються 14 поєдинків другого попереднього етапу Vbet Кубку України-2023/2024. Ще одна зустріч пройде завтра, 3 серпня.

Кубок України, 2-й попередній етап.

Поділля Хмельницький – Нива Тернопіль 0 : 0 пен. 2 : 3.

Зустріч амбітних суперників, які ще обов’язково цього сезону Першої ліги зможуть попсувати нерви лідерам. Забити за 90 хвилин команди не змогли. Гра була напруженою, з великою кількістю боротьби, але на жаль, конструктиву попереду не вистачало. Логічно, що переможець у цьому рівному протистоянні визначався у серії пенальті. Путівку в наступний раунд Кубка України виборала “Нива” – 3:2. Центральні захисники “Ниви” Зінь та Демчук свої одинадцятиметрові нереалізували, але воротар Механів допоміг гостям виграти.

ФК Кудрівка – Кремінь Кременчук 3 : 0.

1 – 0. Кулик – 16.

2 – 0. Кулик – 62.

3 – 0. Коваль – 88.

Новачок Другої ліги на 16-й хвилині відкрив рахунок. Після подачі з флангу першим на м’ячі опинився Дмитро Кулик – 1:0. А в середині другого тайму все той же Кулик зняв всі питання про переможця матчу. Дмитро потужно і точно пробив з-за меж штрафної. Остаточний результат у матчі встановив Коваль – 3:0. Таким чином, “Кудрівка” вибиває з Кубка України представника Першої ліги.