Сьогодні, 2 серпня відбуваються 14 поєдинків другого попереднього етапу Vbet Кубку України-2023/2024. Ще одна зустріч пройде завтра, 3 серпня.

Кубок України, 2-й попередній етап.

Інгулець Петрове – МФК Металург Запоріжжя 4 : 3.

1 – 0. Квасов – 9.

2 – 0. Квасов – 30.

3 – 0. Резепов – 31.

3 – 1. Толок – 41.

3 – 2. Куралех – 45.

4 – 2. Квасов – 69.

4 – 3. ? – 76.

Володимир Микитин ще до матчу заявив, що основні футболісти у Кубку не зіграють. З огляду на це, господарі вважалися фаворитами і вони вже у дебюті підтвердили свій статус. Після подачі з флангу Квасов головою пробив у кут. На 29-й хвилині після помилки захисника Ярослав відзначився вдруге, а в наступній атаці забив Резепов. Проте, зарано підопічні Лупашка розслабилися і пропустили наприкінці тайму двічі. Забивали Толок та Куралех. Веселий та результативний футбол у Петровому – 3:2. У другій половині зустрічі Квасов забив свій третій м’яч і поховав всю інтригу. Гол запоріжців не допоміг їм досягнути позитивного результату – 4:3. “Інгулець” крокує далі.

 

Металіст Харків – Епіцентр Дунаївці 1 : 2.

0 – 1. Беженар – 49.

1 – 1. Тепляков – 58.

1 – 2. Беженар – 71.

Суперники на вихідних вже зустрічалися в Першій лізі. Тоді перемогу завдяки голу Стеня вирвав колектив із Кам’янець-Подільського. Цього разу очікувалося, що харків’яни все ж зможуть поборотися за позитивний результат. На перерву команди пішли без голів. На початку другого тайму команди обмінялися голами. Відзначилися Беженар та Тепляков. Перемогу гостям приніс все той же Беженар.

 

ФК Миколаїв Львівська область – Буковина Чернівці 1 : 0.

1 – 0. Цюпка – 52.

В аматорського колективу із Львівської області були всі шанси пройти в наступний раунд, адже “Буковина” зараз далека від своєї оптимальної форми. У першій половині зустріч була рівна гра, тому нульова нічия закономірний результат. На початку другого тайму господарі вийшли вперед. Голкіпер “Буковини” Пономаренко вибив м’яч прямо в Назарія Цюпку – 1:0. А через дві хвилини Червінський отримав другу жовту і гості залишилися у меншості. Відігратися гості не змогли. Таким чином, аматори крокують до наступного раунду.