Сьогодні, 2 серпня відбуваються 14 поєдинків другого попереднього етапу Vbet Кубку України-2023/2024. Ще одна зустріч пройде завтра, 3 серпня.

Кубок України, 2-й попередній етап.

Гірник-Спорт Горішні Плавні – СК Полтава 1 : 0.

1 – 0. Молько – 106.

Обидві команди розчарували своїх вболівальників розгромними поразками 0:5. Тренерські штаби виставили наближені до оптимального стартові склади, але “Гірник-Спорт” та “Полтава” суттєво оновилися, тому їм треба ще час, щоб зігратися. Очікувалися, що гості все ж будуть ближчими до перемоги, але на перерву суперники пішли без голів. На жаль, і у другому таймі голів ми не побачили, тому все вирішуватиметься у додатковий час.

На 110 хвилині Владислав Молько у штрафній обіграв захисника “Полтави” і пробив у дальній кут – 1:0. Таким чином, матч завершився несподіваною перемогою підопічних Куценка.

 

Нива Вінниця – Агробізнес Волочиськ 0 : 1.

0 – 1. Толочко – 104-пен.

Господарі вийшли на матч в оптимальному складі. Для Юрія Ярошенка це була дебютна гра в якості тренера Ниви. Колектив Олександра Чижевського ще у процесі формування, тому гості як ніяк не були фаворитами протистояння. У першій половині зустрічі команди не порадували забитими м’ячами. Вирвати перемогу в основний час суперники не змогли, тому довелося зіграти додаткові 30 хвилин.

На 104-й хвилині Роман Толочко реалізував одинадцятиметровий і забив надзвичайно важлий гол для “Агробізнеса”. Попович вгадав кут удару, але парирувати пенальті не зміг. Відігратися господарі не змогли.