В рамках другого кола Кубка України мали відбутися 16 матчів. Вже відомо, що “Реал Фарма” не приїде до “Тростянця” через видатне жеребкування УАФ за територіальним принципом. Ще одна гра – між київським “Локомотивом” та вишгородським “Діназом” – пройде у четвер. Інші чотирнадцять ігор заплановані на середу.

14:00 “Дружба” – “Вікторія” 1:2
Гол: Сомов 24 – Сасовський 70, Нелін 81
Вилучення: Ульянов (“Вікторія”)

“Вікторія” стала другою командою дня, яка пройшла далі, поступаючись по ходу матчу. У першому таймі Сомов замкнув крос та вивів господарів вперед. І було б не дивно, якби аматори втримали перевагу до фінального свистка, але вдалий відскок допоміг Сасовському відновити паритет, а невдовзі Нелін забив після кутового другий. Завершували матч сумчани у меншості: Ульянов грубо врізав опонентові біля своїх воріт. За переваги в рахунку “Дружба” влаштувала облогу сумських воріт, але Шеліхов тягнув все.

15:00 “Звягель” – “Чайка” 5:0
Голи: Волинець 8, Майтак 67, Ващишин 71, Нестеров 90+1, Ващишин 90+2

“Звягель” не мав особливих проблем у матчі із сусідом з Другої ліги, хоча перший гол вийшов курйозним: Волинець виконав фланговий простріл, всі пролетіли повз м’яч, до чого голкіпер був не готовим. Про останні півгодини зустрічі можна сказати коротко: у ворота “Чайки” забивали усі, хто хотів. Хотіли навіть самі борщагівці, оформивши колективний автогол, але його рефері чомусь скасував.