Журналіст та коментатор Віктор Вацко в програмі «Вацко on air» розповів, яка позиція в «Динамо» потребує підсилення.

«Динамо» Київ – мій головний фаворит чемпіонату. З першого матчу проти «Минаю» дуже багато інформації мені дав, інформації дуже неоднозначної. Команда перемогла переконливо 4:1, але це для тих, хто гру не дивився. А хто уважно дивився матч і готовий спокійно аналізувати гру, у того до «Динамо» запитань чимало. Відразу в першому турі Біловар не впорався з психологічним тиском, дуже багато помилок, як позиційних, так і в роботі з м’ячем. До голу «Миная» призвела помилка Біловара. Денис Попов – найдосвідченіший серед центрбеків у ростері «Динамо». Не має права людина з його досвідом отримувати такі червоні картки та ще і в першому таймі.

Якщо «Динамо» хоче бути успішним в цьому сезоні, то дуже серйозно потрібно думати про посилення центру оборони. «Шахтар» дуже активний на ринку. Тоді як «Динамо», але це питання фінансових можливостей Ігора Суркіса. А також інтелектуального ресурсу селекційних структур київського «Динамо».

«Динамо» перемогло 4:1, але в другому таймі саме «Минай» створював більш якісні моменти. За рахунку 2:1 Вишневський з вбивчої позиції не влучив у ворота. Потім Панасенко мав стовідсотковий момент, але Бущан виручив. Момент Гечева, коли він перекидав Бущана, відбувся, коли результат був вирішений. Але до оборонної дисципліни «Динамо» зауважень багато».