Колишній тренер «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо висловився про перемогу киян над «Минаєм» в матчі першого туру УПЛ.

— Кияни молодці, пропустили першими і відігралися. Єдине, не розумію, як пропустив Бущан. Він ж стояв поруч зі стійкою, контролював момент. Дивно…

В цілому, динамівці були набагато сильнішими. Ванат двічі опинився в потрібному місці, Дубінчак заробив пенальті, в кінці кияни вже без проблем забили четвертий гол. Не очікував нічого хорошого від «Миная». Був впевнений, що «Динамо» виграє, бо в «Миная» немає гравців, які можуть «робити» гру. Поки що, «Минай», як і раніше, буде боротися за виживання.

Дениса Попова вже не вперше видаляють в схожих епізодах. Йому потрібно бути уважнішим – Денис грає з певним запізненням. Тренери повинні виправити поведінку гравця, зайвий раз з ним попрацювати. В міжнародних іграх такі фоли даватимуть перевагу супернику. Також, я здивувався появі Біловара в основному складі. Ніби нічого не напсував. Побачимо, як гратиме далі.

Ярмоленко? Я говорив, що Андрій буде тренером на футбольному полі. Не побачив в його грі нічого надприродного. Будемо за нього вболівати.

Перші матчі сезону завжди напружені. Гравці лише після зборів, втягуються в гру. Коли мене запитували про фаворита на чемпіонство, я давав перше місце «Шахтарю», але по грі, «гірники» поки що слабкі, як і «Зоря». Про силу можна буде говорити після четвертого чи п’ятого турів. Поки що слабкувато все виглядає, але, головне, що ми розпочали чемпіонат, – сказав Йожеф Сабо.