Нападник Лівого Берега Владислав Войцеховський прокоментував результативний старт київської команди, яка розпочала сезон домашнім розгромом «Гірника-Спорт» (5:0).

Автор першого голу «Лівого Берега» у Першій лізі Владислав Войцеховський прокоментував результативний старт київської команди, яка розпочала сезон домашнім розгромом «Гірника-Спорт» (5:0).

– Владе, вітаємо з перемогою та дебютним голом у сезоні! Емоції переповнюють?

– Щасливий, що ми виграли першу гру на власному стадіоні, а мені вдалося відзначитися першим голом і віддати гольову передачу. Вважаю, що ця результативна перемога стане великим плюсом і додасть команді впевненості в майбутніх іграх.

– Чи не спричинить перемога з великим рахунком певну розслабленість?

– Я так не вважаю. Вже в середу граємо кубковий матч у Чернігові, тим більше на штучному полі. Тому у нас просто немає часу на те, щоб розслаблятися. Йдемо від гри до гри.

– Яке завдання було поставлене тренерським штабом на матч першого туру з «Гірником-Спорт» і на весь сезон?

– Установкою на «Гірник-Спорт» було грати в свою гру та здобути перемогу. Вважаю, із цим завданням на перший матч ми впоралися, зіграли добре. Втім, відчувалася певна нервозність у першому таймі, однак після забитого м’яча вона пройшла.

Щодо чемпіонату загалом, то перед нами стоїть завдання перемагати в кожній грі. Тож рухаємося поступово.

– «Лівий Берег» здатен був забити ще більше?

– Думаю, так. Ми не реалізували ще кілька гарних нагод для взяття воріт. Але, я вважаю, що п’яти забитих м’ячів достатньо для перемоги.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Лівий Берег