Головний тренер “Епіцентра” після перемоги над “Металістом” у першому турі Першої ліги дав свій коментар стосовно матчу та результату гри.

– Хотів би найперше подякувати нашим Збройним Силам – завдяки їм ми можемо сьогодні грати у футбол. Що стосується гри. Перший матч сезону – тут не було ні фаворитів, ні аутсайдерів. Всі команди в рівних умовах. Була дуже важка гра. Треба сказати, що десь сьогодні нам можливо і пощастило. Найголовніше – це результат. У грі є недоліки, традиційно важко входимо в сезон. Але я подякував хлопцям за матч. Заміни в кінці ми робили тільки вимушені.

– Яким є головний фактор, який сьогодні допоміг досягти успіх у в матчі?

– У нас була непогані передумови, але в деяких моментах у першому й другому таймах не йшов останній пас. В першому таймі особливо на правому фланзі були передумови, але ніяк не могли віддати останню передачу. А все, що створював “Металіст” в першому таймі – це було після наших помилок. В другому таймі я відчував, що буде гра до голу. Був впевнений, що ми заб’ємо. На щастя, так і сталося. Забили зі стандарту й довели матч до перемоги.

– Вже за кілька днів команди зустрінуться в Кубку України. Ви плануєте тут (на Закарпатті) базуватися?

– Так склалося, що перша гра чемпіонату – проти “Металіста”, а друга – проти “Хуста”. Це все Закарпаття. А між тим буде кубковий матч з “Металістом”. Так, ми до шостого числа будемо тут.

Нагадаємо, що “Епіцентр” переміг “Металіст” у першому турі Першої ліги з рахунком 1:0.