“Інгулець” після трьох сезонів проведених в УПЛ повертається до змагань у Першій лізі.

Для наставника петрівців Владислава Лупашка це була дебютна гра в статусі головного тренера команди Першої ліги. Безпрограшна клубна рекордна серія петровців у Першій лізі триває 13 ігор: 8 перемог та 5 нічиїх. Суперники суттєво оновили склади, тому потрібен був час для того, щоб зігратися.

Господарі на правах фаворитів ближче до середини першого тайму відкрили рахунок. Сітало головою скинув, а Козак прицільно пробив у дальній кут – 1:0. Підопічні Лупашка домінували, а гостям не вистачало зігранності. М’яч у футболістів “Полтави” майже не тримався. Через десять хвилин Козак збільшив перевагу петровців і записав дубль у свій актив. Ще до перерви рахунок став розгромний. Відзначився Юрій Козиренко – 3:0.

На початку другого тайму Козак реалізував вихід один на один і відзначився хет-триком – 4:0. Бенефіс хавбека “Інгульця”. На цьому господарі не стали зупинятися. П’ятий гол у ворота Варцаби забив Денис Резепов, який вийшов на заміну – 5:0. У підсумку, матч завершився переконливою перемогою “Інгульця”.

Перша ліга. 1-й тур

“Інгулець” – СК “Полтава” 5:0

Голи: Козак (18, 28, 51), Козиренко (35), Резепов (64)