Головний тренер Карпат Мирон Маркевич на пресконференції після переможного матчу з Хустом (1:0) прокоментував поєдинок, відзначивши воротаря суперника Арсена Бєліменка:

«Перші матчі завжди такі нервові, не все вдається. Я прихильник того, щоб перші матчі грати на виїзді, але такий календар. Була нервозність, були моменти, які треба було забивати. Воротаря Хуста можна в збірну брати».

«Я прекрасно розумію, що всі команди так і будуть грати: від оборони, штрафні, контратаки. Ми повинні бути готові до цього, реалізація має бути вище, тому що так можна і поплатитися за це. Результатом я незадоволений. Мати стільки моментів і не реалізовувати».

В контексті прийдешнього кубкового поєдинку з Прикарпаттям 2 серпня Маркевич розповів, чи планується в цій зустрічі ротація складу:

«Ми дамо можливість пограти іншим футболістам, молоді, треба знати, що вони з себе уявляти, а це можна зробити в кубкових матчах. Звичайно, ми проводитимемо ротацію, але подивимося, хто поїде. Посидимо, подумаємо».

Також головний тренер Карпат розповів, які задачі стоять перед командою на сезон:

«Основне завдання команди – вихід в УПЛ. Звичайно, ми постараємося щось і на Кубок, але головне – це підвищення у класі».

Наостанок наставник «левів» зізнався, що перший матч по поверненні до Львова був хвилюючим:

«Тяжкувато трошки, тим паче я вдома. Перша гра. Я бачу, що і футболісти хвилюються, адже початок непростий. Хвилювався і я, визнаю, ще досі не відійшов від цього».

Після кубкового матчу з Прикарпаттям Карпати 6 серпня приймуть Буковину.

За підсумками п’ятничних матчів «леви» – в трійці лідерів групи А Першої ліги.