Наставник «Руху» Віталій Пономарьов перед стартом нового сезону розповів про підготовку команди та відсутність посилення складу.

– Настрій напередодні старту нового сезону позитивний. Команда пройшла збори, готова до чемпіонату. Підсилення у команді немає, адже стратегія клубу – розвиток молодих футболістів, які є вихованцями «Руху». Вірю в них, упевнений, що у цьому сезоні вони здатні на прогрес, аби покращити свою гру. Минулий сезон був для них складним, але вони з честю вийшли із цієї ситуації.

На мою думку, команда здатна грати на дуже серйозному рівні. Єдине, що може завадити хлопцям, так це відсутність досвіду. Хоча, беручи до уваги спаринг з «Металістом 1925», у якому ми перемогли 2:0, цей фактор не став вирішальним, і це попри те, що середній вік команди на полі склав 21,5 років. Звичайно, досвід на рівні УПЛ дуже важливий, але якщо брати якість виконавців та їхній рівень підготовки, то тут я в команді упевнений.

Ми розпочинаємо сезон проти «Зорі». Це бронзовий призер минулого чемпіонату, який представлятиме Україну в єврокубках. Звичайно, це дуже серйозний суперник. Готуємось у звичному режимі.