Головний тренер ФК Локомотив Руслан Уманець про стратегію на новий сезон, молодих зірок та амбітні цілі клубу

Головний тренер дебютанта Другої ліги київського Локомотива Руслан Уманець розповів про очікування нового сезону.

– Ми активно готуємося до початку сезону, – підкреслив пан Руслан. – Ми систематично переглядаємо гравців для формування основного складу. Паралельно проводимо контрольні матчі, дотримуючись передових професійних теорій та практик.

– Чи можна сказати, що кадрові питання вже вирішені?

– Щодо кадрових питань, наша команда вже на 80% укомплектована. Проте ми продовжуємо шукати оптимальні варіанти для деяких позицій, щоб забезпечити нашу команду найсильнішими гравцями.

– Де проходитимуть домашні матчі?

– Домашні матчі проводити на стадіоні Баннікова, де розраховуємо на неймовірну підтримку від наших фанатів онлайн. Впевнені, що наші шанувальники допоможуть зарядитися енергією для перемог!

– Серед підписаних гравців є багато молодих футболістів. Це і є стратегічним кроком тренерського штабу?

– Запевняю вас, що наша команда усвідомлено підписує молодих, але дуже талановитих і перспективних футболістів. Ми віримо в їхній потенціал та готові пліч-о-пліч працювати для їх розвитку. Велике значення для нас мають випускники нашої футбольної академії. У злагодженому сполученні досвідчених гравців і талановитої молоді, наш клуб безсумнівно буде виростати на новий рівень. Важлива мета перед нами – показувати вражаючі результати в кожному матчі!

– Які ще завдання поставлені перед командою керівництвом клубу? Чи є серед них вихід до Першої ліги?

– Керівництво клубу ставить перед нами амбітні завдання, зокрема – виходити в Першу лігу. Зрозуміло, для цього нам доведеться вкласти неймовірну працю як на полі, так і в структурі клубу. Ми розуміємо, що це складний шлях, і час півдищення у класі залежатиме від нашої самовідданості та зусиль.

– А що скажете про вболівальників?

– Наші вболівальники – справжні воїни! Ми дуже вдячні їм за безмежну підтримку і віру в нашу команду. Вони дають нам силу та енергію, щоб ми могли займатися улюбленою справою під мирним небом. А поки ми йдемо до мрій, прокладаючи свій шлях на футбольних полях, запрошуємо всіх приєднатися до нас і стати частиною команди “Локо”!

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Локомотив