«Динамо» та букмекерська компанія VBET оголосили про початок співпраці в сезоні 2023/24. Згідно з угодою, новий спонсор київського клубу має пріоритетне право на продовження договору на наступні сезони.

«Динамо» та VBET планують розвивати та популяризувати футбол шляхом співробітництва в медійному та маркетинговому напрямах, а також залучати до активностей фанатів команди.

«Футбольний клуб «Динамо» (Київ) прагне розширювати свою аудиторію та відкривати нові можливості для розвитку. Впевнений, що співпраця з компанією VBET Ukraine допоможе в обох цих напрямках. Наша країна та наш футбол переживають складні часи, отже ми вдячні усім, хто підтримує розвиток професійного футболу в Україні.

Саме тому співробітництво з VBET Ukraine має велике значення для нашого клубу, який багато років інвестує гроші не тільки у першу команду, а й у розвиток інфраструктури та дитячої Академії», – сказав віцепрезидент з маркетингу ФК «Динамо» Олексій Паламарчук.

Нагадаємо, попереднім партнером «Динамо» була букмекерська компанія FAVBET. Про припинення 5-річної співпраці з FAVBET клуб оголосив кілька годин тому.

У матчі 1-го туру УПЛ проти «Миная» на футболках «Динамо» вже буде зображений логотип нового спонсора.