Іспанська “Жирона” потужно провела другу половину минулого сезону та могла завоювати путівку до єврокубків.

Не в останню чергу це пов’язано з впевненою грою півзахисника збірної України Віктора Циганкова. Футболіст забив три голи та зробив шість результативних передач.

Влітку українець відзначився у складі національної команди. Хавбек забив два важливі м’ячі та зробив результативну передачу. Віктор Циганков відзначився у поєдинках із Північною Македонією та Мальтою у рамках відбору на Євро-2024. Обидва м’ячі 25-річного футболіста виявилися переможними для збірної України.

Останніми тижнями чутки сватали Циганкова в іспанську “Севілью”, німецьку “Боруссію” з Дортмунда та в англійський “Ньюкасл”. Днями цей перелік поповнив ще один клуб.

“Аль-Шабаб” посів четверте місце у минулому розіграші чемпіонату Саудівської Аравії. Клуб з Ер-Ріяда підтримав місцевий тренд на запрошення відомих гравців з Європи. “Аль-Шабаб” зробив ставку на трансфер Віктора Циганкова. “Жироні” запропонують за гравця 30 млн євро, а українець зможе заробляти в Саудівській Аравії 5 млн євро на рік. Пропозиція вийшла щедрою, але навряд чи Циганков захоче міняти вектор розвитку своєї кар’єри.