5 серпня відбудеться знаковий благодійний матч Game4Ukraine за участі команд Андрія Шевченка та Олександра Зінченка, організований фандрейзинговою платформою UNITED24 спільно з лондонським ФК «Челсі» та компанією Legends.

Переглянути подію в Україні можна безкоштовно на медіасервісі MEGOGO.

Головна мета матчу — збір коштів на відбудову Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, який 4 березня 2022 року обстріляли російські війська.

Сам матч відбудеться на стадіоні Стемфорд Бридж у Лондоні, а всі охочі зможуть переглянути його безкоштовно на медіасервісі MEGOGO у розділі «Спорт» та в окремому поп-ап каналі Game4Ukraine, який зʼявиться в день події, а також – на інтерактивному каналі «MEGOGO Футбол Перший».

Тренером команди Зінченка став Арсен Венгер, а Шевченка — Емма Хейз.

До команди «синіх» з Михайлом Мудриком та Андрієм Шевченком у складі приєднаються володар «Золотого м’яча» Фабіо Каннаваро, легенди «Челсі» Джанфранко Дзола і Петр Чех, багаторазовий переможець Ліги чемпіонів Кларенс Зеєдорф, визначні для вболівальників зі Стемфорд Бридж гравці: Клод Макелеле, Рікардо Карвалью, Джо Коул, Майкл Ессьєн, Джиммі-Флойд Хассельбайнк, що складуть компанію Семюелю Ето’о, Луці Тоні, Жерару Піке багатьом іншим зіркам.

У складі команди «жовтих» окрім Зінченка на полі слід очікувати екскапітана «Динамо» і збірної України Олега Лужного, Євгена Коноплянку і Євгена Левченка. Їм складуть компанію визначні для лондонського «Арсенала» гравці: легендарні вінгер Робер Пірес і воротар Йенс Лєманн, що були лідерами єдиної команди в історії АПЛ, що не програла жодного матчу в чемпіонаті за сезон, а також Джек Вілшер, Бакарі Санья, Пер Мертезакер. Під керівництвом Венгера 5 серпня гратимуть справжні зірки Англійської Прем’єр-Ліги минулих років: Йон-Арне Ріізе, Мікаель Сільвестр, Антоніо Валенсія, Девід Джеймс, Джолеон Лескотт, Мартін Шкртел, Патрік Бергер та інші знаменитості.

Для тих, хто не зможе долучитися до матчу наживо, але хоче підтримати благодійний збір від UNITED24, передбачена опція пожертви 240 гривень — таким чином можна взяти участь у розіграші футболок, в яких гравці вийдуть на поле, а потім залишать на них свої автографи.