За даними ЗМІ, чемпіони Франції вже домовилися з форвардом Ювентуса Душаном Влаховичем. Це не подобається ультрас, які погрожують гравцеві.

Купівля нападника – трансферна мета ПСЖ на літнє трансферне вікно. Є багато ознак того, що вибір клубу буде зроблено на нападника Ювентуса.

Гравець уже погодив із клубом умови індивідуального контракту. Він збирається підписати п’ятирічний контракт, який гарантує йому зарплату в розмірі 11 мільйонів євро на рік.

Обидва клуби ще не дійшли згоди. Ювентус вимагає 80 мільйонів євро, парижани намагаються збити ціну. Як виявилося, є ще одна проблема – ультрас.

“Влаховіч, якщо ти приїдеш до Парижа, ми відріжемо тобі три пальці”, – написали вболівальники на плакаті, який вони винесли до стадіону “Парк де Пренс”. Повідомлення має політичний підтекст.

Згідно з Twitter-акаунтом Juve Canal, ідеться про вшанування футболіста жестом із трьох пальців, який символізує “сербську перемогу” над Косово. Ці країни давно перебувають у конфлікті.

У минулому нападник Ювентуса також носив футболку, на якій Косово було зображено як частину Сербії. Схоже, саме його погляди на це питання не сподобалися ультрас ПСЖ.