Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер розповів, як вивчає суперника своєї команди у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів — грецький «Панатінаїкос».

«Зрозуміло, за грою греків стежимо. Вони багато матчів провели. У п’ятницю „Панатінаїкос“ уперше зіграв унічию, а перед цим тільки перемагав. Будемо стежити за нашим майбутнім суперником і далі.

У „Панатінаїкосі“ багато людей у складі, завжди є ротація. До речі, серед гравців грецького клубу є і знайомі хлопці — колишній київський динамівець Вербич та екс-гірник Бернард. Крім них, у афінської команди є чимало майстерних і досвідчених футболістів. Повторюся: ми їх вивчаємо, дивимося ігри. Поки що задовольняємося трансляціями. Цього вже достатньо, щоб скласти певні враження.

Слабкі та сильні сторони суперника? Не буду говорити, бо думаю, що і в штабі грецького клубу теж вивчають пресу, все про нас читають і за нашою командою дивляться. Нехай мої дані про „Панатінаїкос“ залишаться при мені», — сказав Кучер.

Нагадаємо, перший матч між «Дніпром-1» і «Панатінаїкосом» відбудеться 25 липня у словацькому Кошице, а матч-відповідь суперників відбудеться 1 серпня в Афінах.