Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін у коментарі Tribuna.com розповів про позицію клубу щодо створення єдиного телепулу.

«Щодо УПЛ ТБ у нас позиція прозора, і ми весь час заявляємо про те, що ми двома руками за створення єдиного продукту, бо ми лише у цьому бачимо перспективу. Це не можна порівняти з розкручуванням власного ютуб-каналу, це не можна порівняти з покриттям аудиторії. Аргументація наша – доступність на одному каналі всіх матчів УПЛ. Вболівальнику не потрібно шукати, де дивитися, о котрій дивитися. Він знає, що ми маємо слоти – 13:00, 15:00, 17:00. Він знає, що в цей час у п’ятницю, суботу, неділю та понеділок він може отримати перегляд футбольних матчів УПЛ. У цьому сенсі нас підтримує більшість клубів УПЛ.

На жаль, є клуби, які не поділяють нашу точку зору. Ми готові інвестувати у цей продукт, ми готові розвивати цей продукт. Комусь не подобається слово «інвестувати» – усі хочуть заробляти. Але так у бізнес-процесах не буває – для того, щоб продати щось, треба купити щось, умовно кажучи. Тому наша позиція дуже проста, ясна, як ясний день. Ми за єдиний продукт», – сказав Недєлін.