Ромаріо, легендарний нападник і чемпіон світу 1994 року, був госпіталізований.

Колишній футболіст скаржився на сильні болі в животі та сильний дискомфорт. Після аналізів з’ясувалося, що він хворий на кишкову інфекцію, але його стан стабільний, повідомляє його прес-служба.

Лікарі вже провели відповідне лікування, але, незважаючи на поліпшення самопочуття, залишили Ромаріо на кілька днів під наглядом.

Це не перша проблема зі здоров’ям, з якою боровся бразилець за останні роки. Він також скаржився на болі в жовчному міхурі. Нарешті лікарі вирішили його видалити, і 2021 року йому зробили операцію.

Найбільшим успіхом Ромаріо в його кар’єрі, крім перемоги на чемпіонаті світу, були два тріумфи на Кубку Америки. Він також досяг успіху в клубних змаганнях, особливо граючи за ПСВ – він тричі вигравав чемпіонат і Кубок Нідерландів. Він також додав два національні суперкубки.

Повісивши бутси на цвях, він став політиком. У 2010 році Ромаріо був обраний федеральним депутатом від штату Ріо-де-Жанейро. Чотири роки потому 57-річний бразилець став сенатором.

Ромаріо – один із найкращих нападників в історії футболу. Він грав за такі клуби, як Барселона і ПСВ. Загалом забив 738 м’ячів, хоча існує легенда, що йому вдалося подолати рубіж у 1000 голів.