Головний тренер “Минаю” Володимир Шаран в інтервʼю sport.ua поділився враженнями від роботи в клубі та відкрив плани стосовно майбутнього сезону в УПЛ:

“Минулий сезон був найважчим в моїй уже доволі тривалій тренерській кар’єрі. Доводилося створювати фактично нову команду й у таких випадках пазли далеко не завжди складаються як слід. Але поступово, цеглина до цеглини, вибудовували командну гру, потім з’явилася стабільність, що позитивно позначилося на результаті.”

Коуч пояснив зміну складу на сезон:

“Це футбольне життя, де є місце ротації. Все ж, в цілому, мені шкода, що в клубі не залишилися Олег Горін, що прийняв запрошення та Ігор Гончар. Решту гравців, що залишили команду, не можна назвати основними”.

Шаран також відповів на питання про те, що “Минай” часто називають командою “збитих льотчиків”:

“Я б не заявляв так категорично. Все ж, це принизливо для гравців, переважна більшість яких також виступали в УПЛ. Комусь це вдавалося краще, комусь – гірше. На жаль, “Минай” не з тих команд, котрі можуть дозволити собі купувати відомих футболістів. Ставку робимо або на вільних агентів, або на молодь, розраховуючи на її прогрес.”

Наприкінці тренер додав, що його контракт з клубом закінчується через рік та його продовження залежатиме від того, яке місце команда займе на фініші.