Презентація нового спортивного каналу – “Суспільне Спорт” відбудеться у листопаді.

На каналі планують показувати трансляції з біатлону, Чемпіонату світу з легкої атлетики, Чемпіонату Європи та світу з гімнастики, водних видів спорту, молодіжних чемпіонатів з футболу.

“Ми вже розпочали підготовку до запуску каналу: отримали дозвіл Нацради на зміну логотипу, другим етапом буде технічне мовлення. Повноцінний запуск відбудеться у листопаді, коли транслюватимемо змагання за участю українських спортсменів, і на показ у нас уже є права.

Очікую, що за цей час уболівальники знайдуть та запрограмують кнопку нашого каналу та чекатимуть повноцінного старту. Ми зробимо все можливе, щоби на нашому каналі з’являлося якнайбільше українських спортсменів на міжнародних та національних змаганнях. Сподіваюся, що разом зі спортивними федераціями нам вдасться це зробити”, – сказав генеральний продюсер суспільно важливого контенту та спеціальних проектів “Суспільного Мовлення” Костянтин Стрюков.

Нагадаємо, що рішення про запуск нового каналу було ухвалено Національною радою з питань телебачення та радіомовлення 6 липня.