Юрій Вернидуб розповів про початок тренерської кар’єри свого сина Віталія, який приєднався до його тренерського штабу в «Кривбасі».

– Віталій уже вам показував якийсь свій план роботи чи на даному етапі все буде за конспектами Вернидуба-старшого?

– Ну цього точно не буде. За цей час у нього вже накопичилася певна кількість ідей. Він ще молодий, десь щось, безумовно, потрібно буде підказувати. Але найголовніше для нього – щоб він зараз правильно розвивався.

У нього є можливість і завдання працювати з нашою обороною, і саме від нього багато в чому залежатиме, як гратимуть наші захисники, це його вектор напряму, його в недавньому минулому ігрове амплуа.

І дуже сподіваємося, що він допоможе нашому тренерському штабу. Його думки, його бачення тих чи інших моментів ми разом дивимося, обговорюємо, після чого він буде все до гравців доносити.

Власне, як і має бути, адже в будь-якій команді є головний тренер, є асистенти в тому чи іншому напрямку. Але остаточне рішення ухвалює головний тренер, це не обговорюється.

Інакше буде лебідь, рак і щука. У будь-якому разі, Віталій уже працює, єдине що – переживає з приводу всіх цих змін. Але це все тимчасово, думаю, він швидко перебудується і зрозуміє, що вже тренер, – сказав Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, раніше Віталій Вернидуб у віці 35 років закінчив ігрову кар’єру.