Пресслужба ПФЛ повідомила про перехід на новий офіційний сайт.

«Обіцяний президентом ПФЛ Олександром Каденком на ХХХІ Конференції ПФЛ новий сайт організації – перед вами! До нового, складного, проте дуже цікавого й відповідального сезону 2023/24 ми підходимо у всеозброєнні і з великими надіями. Презентована сьогодні нова версія офіційного сайту ПФЛ, створена нашими фахівцями згідно з вимогами часу.

Ми розуміли, що на тій версії сайту, якою користувалися кілька останніх років, була застаріла база даних – вона була створена аж наприкінці 90-х. Тому потребувала оновлення. І ми від цього відштовхувалися. Про нововведення ми вже розповідали, і ключове тут – перехід від паперових документів до електронних в усіх напрямках. Ми з радістю говоримо про впровадження новітніх технологій в базу даних професіонального футболу.

Але будь-який сайт потребує тестування якості. Це не залежить від функціонала, йдеться про коректну його роботу. Звісно, ми тестували оновлений сайт, але робота в цьому напрямкові продовжується. До початку відновлення сезону все буде працювати як слід. Але цих кілька тижнів потрібно для остаточного налаштування коректної роботи сайту», – йдеться у заяві.