Іспанська Барселона не поспішає витрачати кошти на трансферному ринку.

У міжсезонні склад команди поповнили Ілкай Гюндоган та Іньїго Мартінес, які прийшли у статусі вільних агентів. Роналду Куману не сподобалось, що Барселона не звертає уваги на молодих футболістів.

Екс-гравець та тренер Барселони Роналд Куман висловився щодо гравців, які приєднались до команди. Спеціаліст не сумнівається у їхніх ігрових якостях, повідомляє Мarca. Але Кумана турбує, що команда підписує вікових футболістів. Мартінесу 32 роки, а Гюндогану у жовтні виповниться 33.

“Зі сторони можна обговорювати вік гравців під час трансферів. Ні фінансово, ні футбольно вони не працюють на майбутнє. Гюндоган — чудовий гравець, але його треба було підписувати раніше. Для клубу, який повинен дивитися в майбутнє… Вони підписують на два-три роки.

Коли я був тренером, не було грошей, і я бачив, що були такі гравці, як Педрі, Ніко, Гаві… Ви повинні працювати, щоб мати гарне майбутнє. Справа навіть не у Гюндогані. Не можна підписувати по два-три гравці такого віку щосезону. Якщо ви думаєте про майбутнє, то трансфер 22-річного футболіста кращий за перехід гравця, якому 32 або 33″, – додав Куман.

Нагадаємо, що Роналд Куман грав за Барселону у 1989-1995 роках. Нідерландський захисник провів у іспанській команді 192 матчі, в яких забив 67 м’ячів. З 19 серпня 2020 по 28 жовтня 2021 був головним тренером Барселони і встиг виграти з командою Кубок Іспанії. Наразі спеціаліст очолює збірну Нідерландів.