Форвард молодіжної збірної Іспанії Абель Руїс прокоментував перемогу над Україною (5:1) у півфіналі Євро U-21.

«Ми чудово провели гру, найкращу з усіх на цьому турнірі. Хочу всіх привітати: кожен, починаючи з 11 гравців стартового складу та до п’ятьох, які вийшли на заміну, чудово виконав своє завдання. Кожен гідний похвали, оскільки при втомі, що накопичується, важко зіграти на такому ось рівні, який ми показали сьогодні.

Будучи нападником завжди прагну забити і цим допомогти команді. Але якщо треба асистувати чи працювати на команду, я це роблю і всім задоволений. Сьогодні змогли забити п’ятеро гравців, і це найважливіше: команда черпає силу з таких індивідуальних досягнень та роботи кожного окремо.

Ми знаємо: в Англії дуже гарна команда. Вона приїхала на цей турнір фаворитом та провела його дуже добре. Приємно згадати, що перший наш європейський фінал був якраз проти Англії, – тепер ми знову зустрінемося у вирішальному матчі. Сподіваюся, ми зуміємо повторити той фінал-2017 [Євро U-17], у якому нам вдалося перемогти. Але для цього нам треба буде видати 90 ідеальних хвилин, адже Англія має дуже гарну команду», – сказав Руїс.