Головний тренер молодіжної збірної Іспанії Санті Денія поділився очікуваннями від півфінального матчу Євро-2023 проти України.

“Статистика каже, що в останніх семи розіграшах ми шість разів виходили до півфіналу, і це відображення якості іспанського футболу. Ми намагаємося реалізувати свою модель гри та вдосконалюватись у кожному матчі. Ми звертаємо увагу на деталі та вже бачили, як складно вийти у півфінал. Україна намагається будувати атаки від своїх воріт, вони швидко діють попереду, добре захищаються та вміють просувати м’яч.

На цьому турнірі поки що ніхто не бачив Мудрика у справі. Це чудовий футболіст, а вся збірна України проводить чудовий турнір. Потрібно віддати належне їхньому тренеру. Ми повинні добре попрацювати над усіма аспектами – атакою, обороною, переходами та “стандартами”. Ми маємо провести практично ідеальний матч, щоб вийти у фінал. Потрібна допомога, щоб захищатися проти Мудрика.

У строю всі 23 гравці, що важливо. У нас немає дискваліфікованих або вибули з медичних причин. Рівень команди дуже високий. У нас багато талановитих футболістів, і ми маємо намір скористатися шансом вийти у фінал”, – сказав Денія.

Нагадаємо, що поєдинок молодіжних збірних України та Іспанії відбудеться 5 липня у Бухаресті. Початок зустрічі – о 22:00.