Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно прибув у розташування клубу, щоб розпочати виконувати свої прямі обов’язки.

“Челсі – це один із найбільших клубів у світі. Звичайно, нам було легко ухвалити рішення переїхати сюди. Ми щасливі, що сьогодні можемо розпочати роботу тут, у Кобхемі, на тренувальній базі. Ми старанно працюватимемо, гратимемо так, щоб уболівальники могли насолоджуватися футболом. Історія Челсі полягає в тому, щоб перемагати, але важливо також, як ми збираємося здобувати ці перемоги.

Очікую, що футболісти будуть відкритими та дозволять нам керувати. Їм потрібно, щоб ми насамперед заклали фундамент, щоб вони почувалися тут комфортно. Вони повинні почуватися важливими. Наш досвід полягає в тому, щоб дати Челсі найкращі інструменти, які допоможуть гравцям досягти успіху, удосконалюватися індивідуально та колективно. Це те, чого ми хочемо: бути разом, працювати разом та бути частиною цього футбольного клубу.

Мета – перемагати, бо футбол – це перемога. Якщо ви виграєте, це допоможе розвинути решту речей. Футбол – це результат, а те, як ви його досягаєте, відрізняється, тому що ми люди, яким небайдуже, як ми досягаємо результатів. Ми хочемо перемагати, бути конкурентоспроможними. Потрібно бути звірами, які хочуть змагатися щотижня і в кожній грі. Нам потрібно бути дуже жорсткими, щоб спробувати створити такий менталітет та відчуття, що ми можемо перемогти будь-кого”, – цитує Почеттіно прес-служба Челсі.