Тренер “Металіста 1925” Олег Голодюк розповів про перший тиждень підготовки команди до нового сезону.

– Розкажіть, будь ласка, чим займались з початку зборів та на чому більше робили акцент?

– Цією грою завершився перший етап підготовки. Як майже у всіх, зранку була робота у тренажерній залі та бігова робота, а ввечері більше працювали з м’ячами та відпрацьовували певні тактичні моменти. Закладали фундамент фізичної підготовки для гравців.

– У якій формі повернулись хлопці з відпустки?

– До жодного не було претензій, видно, що відпочинок провели активно, виконували роботу, яку ми їм пропонували виконати. Через це, їм зараз набагато легше переносити навантаження.

– Як готувались до гри з “Чайкою” та що можете сказати про нашого суперника?

– Ми більше налаштовувались показати хорошу гру своєї команди, бо розуміли, що футболісти гратимуть під великим навантаженням, після тижневого циклу дворазових тренувань. Всі відпрацювали на скільки сьогодні змогли і до жодного немає претензій. Ми грали проти непоганого суперника, який демонструє гарний футбол, але результат для нас був на другому місці. Головне, що хлопці фізично добре провели цю гру.

– Які подальші плани?

– Сьогодні у команди день відпочинку, з 5-го липня у нас розпочнеться другий етап підготовки, поїдемо на Львівщину і вже там протягом двох тижнів будемо готуватися до старту чемпіонату, – сказав Голодюк.