Журналіст і ведучий ТаТоТаке Михайло Співаковський розповів цікаву історію про те, що Андрій Шевченко може стати головою УАФ, якщо Андрій Павелко піде з посади.

“Андрій Миколайович – людина дуже дипломатична у цих питаннях. Ми знаємо, що їй не дуже “зручно” перебувати в Україні більше 182 днів на рік (йдеться про те, що він резидент Великобританії – прим.), і що у нього сім’я, знаємо де.

І за моєю інформацією – лише кілька днів тому Шевченко сказав “Так”. Здається, коли ситуація з Павелком перейшла на новий рівень, бо тут кримінальне провадження.

Спочатку, як я розумію, Офіс президента чи вороги Павелко намагалися зробити якийсь заколот у Будинку футболу. Ну це ж територія Павелко. Ви воюєте з людиною, яка в цьому настільки “Копенгаген”, що з’їсть вас і переварить. Крім того, аргумент, що УЄФА та ФІФА одразу якісь санкції залучать і всі. А тут Чеферін уже нічого не зробить, це кримінальне провадження.

Шевченко завжди казав: “Ну…”. А тут він сказав “Так”. Не знаю, що в нього означає “Так”. Але зараз як ніколи Шевченко наближається до того, щоб замінити Павелка.

Висновок простий – якщо Павло піде, то буде Шевченко. Наразі шанси як ніколи високі”, – сказав Співаковський.