Завершився перший етап підготовки основної команди “Динамо” до нового сезону. Протягом тижня після виходу з відпустки динамівці працювали на клубній базі у Віті-Литовській.

А 3-го липня вранці з клубної бази команда вирушила на літній навчально-тренувальний збір до Австрії, де продовжить підготовку до сезону. Очікується, що на місце динамівці прибудуть ввечері. Біло-сині житимуть і тренуватимуться в Клагенфурті.

Збір триватиме до 21-го липня. У рамках програми підготовки заплановано проведення низки контрольних матчів. Деякі суперники вже відомі: це “Динамо” (Бухарест, Румунія), “Вольфсбергер” (Австрія), “Янг Бойз” (Швейцарія) та “Аріс” (Кіпр), цей список ще поповнюватиметься.

З Києва на збір до Австрії вирушили:

Воротарі: Георгій Бущан, Валентин Моргун, Денис Ігнатенко;

Захисники: Крістіан Біловар, Антон Боль, Владислав Дубінчак, Максим Дячук, Навін Малиш, Денис Попов, Олександр Тимчик;

Півзахисники: Олександр Андрієвський, Сергій Булеца, Віталій Буяльський, Беніто, Самба Діалло, Назар Волошин, Владислав Кабаєв, Олександр Караваєв, Богдан Лєднєв, Антон Царенко, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв, Олександр Яцик,

Нападник: Ігор Горбач.

Динамівці, які були залучені у національній та молодіжній збірних України, а також решта легіонерів, приєднаються до команди вже безпосередньо в Австрії.

Варто відзначити відсутність Дениса Гармаша. Раніше в ЗМІ писали, що “Динамо” хоче скоротити зарплату півзахиснику і знизити його роль у команді.