Навесні цього року іспанський голкіпер «ПСЖ» Серхіо Ріко впав у кому через удар кінським копитом у голову. Зараз футболіст починає потроху відновлюватись і навіть трохи розмовляє.

За словами дружини Серхіо Ріко, голкіпера «ПСЖ», після тривалого перебування у стані штучної коми, футболіст починає потроху приходити до тями. Нагадуємо, що після завершення ігрового сезону в Лізі 1 та тріумфу «ПСЖ» Ріко вирушив до Іспанії на відпочинок, де під час катання на коні впав і отримав сильний удар копитом у голову та шию.

Згодом стан голкіпера настільки погіршився через отриману черепно-мозкову травму, що лікарям довелося занурити його в стан штучної коми. Але тепер найстрашніше позаду, і Серхіо Ріко потроху починає процес відновлення.

Його дружина Алаба Сільва розповіла, що він уже називає всіх членів сім’ї за іменами та не плутається при цьому. Пам’ять футболіста зовсім не втрачено через травму голови, але, що дивно, він не пам’ятає обставини трагічного інциденту під час катання на коні. Залишається тільки чекати, коли Серхіо почне розмовляти, ходити та робити інші речі, як і раніше. Для цього йому потрібен лише відпочинок та повний спокій.

Про повноцінне повернення у футбол, звичайно ж, поки що немає й мови, адже воротаря «ПСЖ» поки що навіть не виписали з реанімаційного відділення у Севільї.