Капітан збірної України знову виступатиме за київський клуб після шестирічної перерви. Динамо оголосило про перехід Андрія Ярмоленка.

Андрій Ярмоленко підписав контракт із Динамо на правах вільного агента, адже нещодавно покинув Аль-Айн із ОАЕ. Угода розрахована на 2 роки, інформує офіційний сайт київського клубу.

У понеділок, 26 червня, Динамо анонсувало повернення Андрія Ярмоленка у своїх соцмережах. Після чого з’явилася інформація про зарплатню капітана збірної України Ярмоленко підписав контракт із Динамо – капітан збірної України зароблятиме на рівні Луческу у київському клубі. Врешті, 27 червня Динамо офіційно оголосило про повернення свого колишнього лідера.

Ярмоленко дебютував за першу команду Динамо у 2008 році. Зіграв за киян 340 матчів, у яких забив 137 голів та віддав 90 асистів. Виграв три титули чемпіона України, два національні Кубки, став капітаном команди, а у 2017 році перейшов у Борусію Дортмунд за 25 мільйонів євро.

У Німеччині Андрій провів лише один сезон, після чого був проданий у Вест Хем. Влітку 2022-го перебрався в Аль-Айн на правах вільного агента. У команді, яку очолював Сергій Ребров, капітан збірної України відіграв один сезон – 33 матчі, 12 голів, 6 асистів.