Головний тренер “Ворскли” Віктор Скрипник розповів про підготовку команди до нового сезону.

“Місце проведення закордонного збору будемо планувати виходячи із того, із ким доведеться грати у кваліфікації до Ліги конференцій. Хочеться бути ближче до тієї локації, де будемо грати. Проведемо дві-три товариські зустрічі з іноземними командами. Поки в нас це питання на паузі, бо вибір спаринг-партнерів також буде залежати від місця проведення збору.

Де гратимемо домашні матчі в єврокубках? Думаю, це буде Польща або Угорщина. Хочеться, аби це було недалеко від України.

Що стосується наступного сезону, то як мінімум, потрібно зайняти місце не нижче, аніж минулого сезону. Хоча це буде дуже важко зробити. Про ті команди, що вище нас, зайвий раз говорити не потрібно. Є й інші колективи хорошого рівня. “Кривбас” розвивається, “Олександрія” зла, “Колос” також, мені здається, хоче займати високі місця.

Зараз “Полісся зайшло”. Там багато футболістів із досвідом виступів в УПЛ, до того ж вони підсилюються якісними виконавцями. Чемпіонат буде конкурентним, необхідно боротися.”, – розповів Скрипник.

Нагадаємо, у сезоні-2022/23 “Ворскла” під керівництвом Віктора Скрипника посіла 5-те місце в УПЛ, завдяки чому здобула право зіграти в другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій. Полтавці зіграють із переможцем пари ДАК-1904 (Словаччина) – “Діла” (Грузія).