Ігор Циганик повідомив, що головний тренер «Динамо» Мірча Луческу вже визначився з деякими футболістами київського клубу, які, найімовірніше, наступного клубу не гратимуть за команду.

Зокрема, шукається варіант для продовження кар’єри Богдана Лєднєва.

Це не пов’язано з тим, що кваліфікація футболіста не задовольняє тренера. Річ у тім, що гравець дуже багато пропустив через травму. Йому потрібно набрати ігрову форму, щоб конкурувати з тими футболістами, які зараз є в «Динамо».

Найімовірніше, Лєднєв піде в оренду, щоб мати постійну ігрову практику, оскільки Луческу в наступному сезоні не може йому гарантувати цього.

Є різні варіанти. Цілком ймовірно, що він опиниться в «Зорі», про бажання якої повернути Лєднєва повідомлялося раніше. Можливо, це буде й інша команда.

Також в оренду можуть піти деякі молоді футболісти «Динамо». Рішення прийматиметься за підсумками перших літніх зборів. Зокрема, буде вирішено, чи буде Луческу використовувати в наступному сезоні Володимира Бражка та Сергія Булецу. Перший майже зі 100%-ою ймовірністю залишиться, а другий повинен буде довести свою конкурентоспроможність на зборах.