Захисник Зураб Очігава, який з 2021 року виступає у Азербайджані, залишається на берегах Каспію. Два з половиною роки він був гравцем Сабаху, а зараз українець поповнив склад Габали.

Як зазначає пресслужба клубу, Очігава уклав із Габалою дворічний контракт. До «червоно-чорних» захисник приєднався вільним агентом, адже його попередній клуб – Сабах, за який він грав з січня 2021 року, не уклав з ним нову угоду, а термін попередньої спливав 30 червня 2023 року.

Останній сезон у Сабаху Очігаву спіткали травми: в кінці травня 2022 року він зазнав розриву хрестоподібної зв’язки коліна, через що «випав» зі складу до березня 2023 року.

Відігравши п’ять матчів у стартовому складі, після повернення захисник знову зазнав ушкодження і пропустив кінцівку сезону.

Загалом за Сабах, який минулого сезону фінішував другим в чемпіонаті Азербайджану, Очігава провів 36 матчів, в яких забив два голи та віддав стільки ж гольових передач.

За свою кар’єру захисник був гравцем Маріуполя, Динамо, Олімпіка, Дніпра-1, Ворскли та естонської Левадії. 

Динамо гравець належав з 2015 по 2019 роки, а у складі киян Очігава провів 27 матчів: 11 – за основу, 16 – за дубль, за який відзначився одним голом.

Також виступав за збірні України U-20 та U-21.