Головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань – про завтрашній поєдинок із командою Румунії на Євро-2023.

– У нас є травмовані – це Мудрік та Ванат. Вони відновлюються. Їхня участь у матчі під питанням, але все ще можлива – увечері проконсультуємося з лікарями.

Наш матч із Хорватією? Ця гра була у наших руках. Ми відкрили рахунок, добре грали перші 30 хвилин, але потім суперник додав, а психологія нашої команди тягнула нас назад. Були моменти, які ми дозволили створити супернику. Ми поспілкувалися з гравцями та зробили висновки з цього матчу. Помилки потрібно виправляти, дивитися у майбутнє та готується до наступної гри.

Ми хочемо покращувати свою гру від матчу до матчу на Євро, віддаватися на поле, працювати. Важливий і характер – за такої температури футболістам буде складно, і до цього теж потрібно готуватися. До таких погодних умов ми вже підлаштовувалися під час першої гри. Погодні умови одні для всіх, а суперник сильний і грає вдома.

Жодна з команд не зможе завтра домінувати у грі. Буде дуже тяжкий матч і для нас, і для румунів. Дві команди будуть битися за результат, який потрібний і нам, і збірній Румунії.