Форвард грецького Панатінаїкоса Фотіс Іоаннідіс заявив, що кого команда дуже хоче вийти до групового етапу Ліги чемпіонів, тому греки будуть зосереджені на матчах з Дніпром-1 на 1000%.

Панатінаїкос готується до матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де жереб приніс у суперники грекам український Дніпро-1. Нападник грецької команди Фотіс Іоаннідіс поділився враженнями щодо такого жеребу:

«Ми знали, що зустрінемося з Дніпром-1 або Генком. Особисто в мене не було вподобань щодо жеребу. Так вийшло, що зіграємо з Дніпром-1. Зараз я погано знаю цю команду, але ми обов’язково проаналізуємо її і побачимо ігри, щоб бути готовими, коли ми зійдемося з ними».

«Нас це не заспокоює, тому що ми дуже сильно хочемо потрапити в групу Ліги чемпіонів. Не було жодної причини, щоб щось подібне змусило нас розслабитися, це просто дає нам більше мотивації. Ми знаємо, що команді важче грати на виїзді».

«Це, безумовно, важлива гра для кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми вкладемо 1000% зусиль, щоб кваліфікуватися. Якщо команда віддана своїй меті і належним чином працює, то все в наших ногах. Я вірю, що у нас це вийде», – зазначив Іоаннідіс у інтерв’ю sport24.