Євро-2024 (Відбір). 4-й тур

Англія – Північна Македонія – 7:0

Голи: Кейн, 29, 72, Сака, 39, 47, 51, Рашфорд, 45, Філліпс, 64

“Три Леви” впевнено крокують до фінальної стадії Євро-2024, перегравши усіх суперників на своєму шляху – Італію (2:1), Україну (2:0), Мальту (4:0). У минулих турах македонці завоювали звитягу над мальтійцями (2:1) та поступились у божевільному матчі “синьо-жовтим” (2:3).

Створити диво гостям не вдалося. Підопічні Благоя Мілевскі втримали свої ворота на замку аж до 29-ї хвилини, після чого лише встигали виймати м’яч із сітки. Ще перед свистком на перерву збірна Македонії пропустила тричі – голами відзначились Кейн, Сака та Рашфорд.

У другій половині Букайо оформив хет-трик, забивши ще два м’ячі за 4 хвилини. Побиття македонців продовжив Калвін Філліпс – цей гол став дебютним для гравця Ман Сіті у футболці національної команди. Насамкінець Кейн дублем поставив ефектну крапку в матчі – 7:0 – погром на Олд Траффорд.

Отже, збірна України (6 очок) відірвалась від Північної Македонії (3 бали) у групі. Італія провела лише 2 поєдинки, в яких набрала 3 пункти. Англія продовжує лідирувати з 12 очками. Мальта досі на дні з “бубликом”.