Лідер «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе насилу пробився б у футболі, якби грав у Південній Америці, стверджує колишній голкіпер Хосе Луїс Чілаверт.

Немає жодних сумнівів у тому, що Мбаппе був одним із найкращих гравців на планеті за останні п’ять чи шість років. Він забив гігантські 148 голів у 176 матчах за ПСЖ, але це, схоже, не переконало колишнього парагвайського воротаря, другого за результативністю голкіпера всіх часів з 54 голами, який, здається, непохитний у тому, що 24-річний форвард буде непереконливим, якщо коли -небудь переїде до Південної Америки.

Виступаючи на радіошоу Futbol de los grandes, він сказав: «Я хотів би побачити, як він бігає на висоті в Ла-Пасі чи Кіто або грає на виїзді до Бразилії. Тут він буде середнім гравцем, він передбачуваний. Очевидно, що він має перевагу у швидкості, але коли захисник дме йому в шию, ми можемо спокійно його контролювати».

Коментарі Чилаверта, без сумніву, викличуть подив у деяких через рекорди Мбаппе як усередині країни, так і за кордоном — він уже виграв чемпіонат світу і продовжує викликати великий інтерес з боку «Реала».